neděle 21. června 2009

Dny velkého vítězství,servre třes se









Bitva za ranního úsvitu
půlnoční strana byla temná a hrozivá. Blížil se nepřítel. Přicházel pomalu a nebylo pochyb, že je silný a nelítostný.
Celé hodiny bylo slyšet skřípání kol válečných strojů, ržání koní a především řev tisíců vojáků.
Ranní červánky osvětlily planinu kolem města … a nechali spatřit nesmírnou sílu spojených armád Tornád&Eagles&Rodiny. Nejméně 250 tisíc pěšáků, 76 tisíc jezdců, 13700 beranidel a přes 26 tisíc vražedně účinných katapultů.
Nepřítel neotálel a ještě pod rouškou ranního šera vyrazil do útoku. Největší bitva tohoto věku započala.
První udeřila kobeatova armáda. Od zimních bojů u wapinky doplnila ztráty a především výrazně posílala baterie beranidel. Naštěstí kobeat celé měsíce šetřil obilí na kontrašpionáži a tajná služba tak mohla s pomocí pár špehů opakovaně monitorovat dění v jeho hlavní vesnici.
Obranu tohoto úseku hradeb měli na starosti zkušení veteráni aliance LN a likvidovali jeden útok na za druhým. Pouze na jednom úseku hradeb se beranidlům povedl malý průlom, do kterého vnikly tisíce teutonských jezdců. V úzkých uličkách podél hradeb ale nemohli útok rozvinout a vojáci LN je do jednoho pozabíjeli. Největší podíl na likvidaci průlomu měli vojska MaryMan-NFT a applix-NFT.
Na opačné straně se o průlom pokusil známý faker pen2. I jeho několika mužům se povedlo prorazit do města … , kde je pretoriáni *KnH* rozsekali na kusy. Zvláště se vyznamenal oddíl královen veruna02 a Stenli.
Další úder přišel od aliance Eagles. K jejich smůle, stáli proti starým známým nepřátelům z HI! a b2, které Flaskovi imperiány zlikvidovali ještě před hradbami. Hromady mrtvol vlastních vojáků bránily katapultům přiblížit se k hradbách. Časový odstup mezi útokem pěchoty a příchodem katapultů umožnil společný protiútok. Jako první se ke katům dostala jízda KARCII a veteráni mnoha bitev generála m_s_t. Oheň platil na ohnivé katapulty nejlépe.
Proti Craigovi se postavila skupina armád aliancí - OH -, ®-U-S, *P*T*N, DFI, NL, PEACE, R. Každý svým dílem, ale společně silou nesmírnou si s dalším Eaglesákem snadno poradili. Za všechny vítězné válečníky jmenujme Maca, Vavrecka24, trility&neo, strašlivého Zlo, lages1047, kartez a BrkoBrk.
Ke smůle brao a kopita proti nim stála aliance WAR. Tato etapa bitvy se vyznačovala neskutečně silnou palbou z katapultů. Obrovské balvany metané proti budovám bortily zdivo. Každý úder vyrazil tisíce kamenných úlomků ostrých jak břitva a stejně tak nebezpečných. Situace si žádala rychlá rozhodnutí. Vojsko muselo ven, před hradby. Jako první z bran vyrazili Whitedragonovi oštěpaři. Dlouhá kopí držela nepřátelskou jízdu v patřičném odstupu. Be2dny, Renča, pass, bohysek a další pak rozmontovali katapulty na náhradní díly.
Svickose si podala LBL. Secmazec s Hopsákem a dalšími předvedli, že měsíce bojů se všemi možnými aliancemi z nich vykovaly mocnou sílu. Sem tam nějaký katapult trefil sklad, ale jinak si Římané ani neškrtnuli.
Závěrečnou perličku, Maguu, vyřešili spojené armády NsA a NsA II. Tváří v tvář drtivé převaze nebylo co řešit. Většina útočníků neunesla hanbu porážky a dobrovolně spáchala sebevraždu.

Kolem půl osmé ráno bylo po všem. Ještě před minutou všude vládl ohlušující řev bitvy a nyní bylo ticho. Jak bouře, která znenadání ustane.
Kolem hradeb ležely statisíce mrtvých vojáků, koní, rozbitých strojů. Za necelou hodinu a půl bylo po všem. Měsíce úsilí, truhlic zlaťáků, vše přišlo vniveč. Jediným úspěchem je mírně pošramocené zdivo hradeb a pár budov.
A najednou zní nový ryk. Sílí a burácí. To zní celým travianím světem oslava velkého vítězství Jiho-východní koalice.

Dnes dne 21.6.2009 proběhly v ranních hodinách útoky na naši natarskou ves.Výsledkem je minimálně poškozená infrastruktura a drtivé vítězství koalice Jiho-Východ nad nepřítelem,který opět velmi nefér spolčil své úmysly a míří na nás útoky Our Way,Eagles,Rodin i Tornád.Cigánskou férofku však naše obrana prozatím vydržela.Třikrát hurá Jiho-Východu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.