neděle 21. června 2009

Věci veřejné

Byl jednou jeden svět, ve kterém žilo několik různých národů, různých typů lidí (parchantů, vlastizrádců, kanibalů i poctivých lidí). A co by to bylo za svět, byť virtuální, kdyby i zde nebylo bulvárního zpravodajství :) Tady jsou novinky:

Jedna paní povídala: "Dovolím si reagovat tady.
O obilátoru bych pomlčel, protože stačí kouknout k nám a k vám. U vás je to těžká smrt hlady kdy pěstujete v dnešní době hodně velký kanibalismus. Co se týče našich ztrát, nenech se vysmát, potřebovali jsme se zbavit pár off armád. Jestli je toto tvá představa o DS armě tak se opravdu bojím co pošlete. U nás to jsou celkem standardní off armády. Co píšeš o autopilotovi, zase si nevidíš do pusy! Celou vaší koalici šla HZ o "Červeném poplachu" kdy jste tam narvali všechno co šlo včetně off armád. Sám váš Sered-Drtivák-Alric(nevím kolik těch účtu celkem zprasil) se mi k tomu přiznal a chlubil se jaký nemá k nám přístup. O celé akci věděl ještě dřív než jednotky byly odeslané. Nevím co pořád tady předhazujete a děláte ze sebe chudinky že jsme v přesile. Koukněte se z kolika aliancí se skládá vaše koalice a z kolika my. Když se nad tím každý zamyslí tak zjistí, že u nás jedeme každý sólo svou natarku . Vy jste zvolili cestu zbabělců a všichni děláte jen jednu..."

A názor druhé strany? "Skvělé :-) Asi máte v kebuli i něco jiného než svinčík, protože z vás vypadlo něco kloudného - konkrétně když se nad tím každý zamyslí tak zjistí, že ...." Tak se nad tím každý zamysleme, ju. A pak zjistíme toto:

1) Slavná Tornáda chtěla přilákat alianci HI! na jejich stranu, neb se jim spojenectví této aliance s druhou stranou (NSA) nelíbilo. Jelikož se tato jednání nezdařila, může vedení Tornáda tvrdit, jak jsou stateční a silní a ... a jak si to všechno staví sami, chudinky - ale že lákají členy aliance WAR k přestupu, že se snažili přetáhnout na svou stranu celou alianci HI! a bůh ví, koho ještě, o tom se taktně mlčí - jestli ono to nebude tím, že se prostě Tornádům nepovedlo, narozdíl od NSA, na svou stranu přetáhnout více lidí... jak psal Zone z Tornád - zamysleme se :-).

2) Cesta zbabělců a cesta hrdinů, no jo, to může vypustit zase jen chlap. Zbabělcem nazýváš lidi, kteří jsou přátelé a drží při sobě i ve chvíli, kdy proti nim stojí 75% světa s8? Tož lidičky, asi jsme navštěvovali jiné studijní zařízení, neb mé maličkosti byla tato "zbabělost" v předmětu dějepis prezentována jako statečnost a vesměs pozitivně hodnocena (podotýkám, že jsem navštěvovala normální základní školu - možná to na speciální základní škole dětem vykládají jinak). Pohneme-li se dál, tak krajně omezené, podlé, pokakané (je mnoho slov) jednání mi příjde naopak od osob, které se spolčí a zaútočí proti jedné natarce. Tak co, zamyslíme se i tentokrát? :-)

3) Je to hra, tak si hrajme. Jen, i kdyby náhodou alricovo natarka nevydržela náporu těch statečných členů 75% světa s8, se strašně těšim/těšíme na to, jak to tu pojede dál. Každý si půjde svou cestou a bude koukat na to, jak to jde spojencům :-) Nikdo na nikoho nebude útočit, proč taky? Však D.R.B., Tornádo, Rodiny i Eagles, OW - to jsou přeci přátelé! Zamyslíme se naposled? Kdo z těchto nafrněných přenechá první místo komu? Že by skvělá OW na svůj div kašlala? To by mě mrzelo, neb oni asi jako jediný dokázali, že ví, jak se hraje :-) Že by "vynikající" Tornado přenechalo vítězství někomu jinému? To těžko, Zone by z toho zase nespal a začal hrát další svět. Eagles a Rodiny, skupinka velmi obětavá, leč v této fázi hry? Fluo, ty se nedáš, že? :-) A co LPZDRB, kterého si prozatím média nevšímají a tak si v poklidu a bez útoků staví bokem... Určitě přenechají své možné prvenství někomu jinému, že? :D

Tak tohle bude teprve sranda :)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.