úterý 28. července 2009

LBL zradilo

Na žádost sám sebe vkládám bez cenzury

Alric

Takže,jelikož NsA a spol má vlastní blog a jelikož je to opravdu hračka pohrát se s tím a vytvořit si jej a jelikož,je blog protistrany zneužíván k věcem jiným,než jsou věci jejich,je potřeba se taky těm lžím pořádně bránit.

Prosím přečtěte si to,a tím pochopíte,že je to banda zrádců,co jen celý věk podráží nohy,těm co jim pomáhali.

NsA byla od útlého začátku věku,ve formaci NFT,LBL,NsA byl to celek,který si všemožně pomáhal a proto v té době nebylo konkurence.Konkrétně LBL byla ta,která dostávala na požádání obranu,kam bylo potřeba i adekvátní zásobování.Spojenectví s LBL jsme si vážili a tak jsme jej brali vždy.Bohužel navenek vystupovalo malinko nejednotné vedení a to zakladatelů Sharkyno,Leny.

Asi se zapomíná,na to že ta slavná LBL si dala DoN s Our Way se kterou zbytek koalice válčil a bil se o pozice,v té době jsem přišel o účet Drtivák ve válce,což dokládá boje mezi NsA a Our Way.OW byla na kolenou tlačila na ni -F- i LBL-v té době docela markantně....pak přišel podraz nad podrazy,bratříčkování se s OW a vyhrožování nám NsA,pokud se nepodvolíme a nepřistoupíme na podmínky Donu,tak s námi LBL ukončí spojenectví....sám velký Leny mi vyhrožoval a kladl podmínky na skypu,rozhovory dodnes mám tak pozor.Samozdřejmě jsem se nedal a nikdy,jsem na žádnou podmínku já ani mí kolegové z NsA nepřistoupili a dál pomáhali -F- s válkou proti OW,z čehož LBL utekla jak zbabělci ze strachu o virtuální vesničky.

Ke konci serveru odešel Leny,hned po tom,co začal jednat s Tornády,což se samozřejmě taky nikde neřekne,aby si lidi vytržené věci nepřečetli.Je to tak a sám hrdinný Leny udělal další podraz.Tak šel pryč,což bylo velmi dobře a neměl se vracet.

Od té doby LBL nikdo nevedl,vše organizoval jen Mr.Dlabi,se kterým jsme jednali jak po skypu,tak přes žluté,tento hráč si byl vědom všech aktivit v LBL,vedl je a rozhodoval,když zakaldatelé zbabělí vést své lidi utekli,tak to vedl Mr.Dlabi.S tím jsem se osobně přes žluté dohodl na podpoře našeho divu,za čož mu děkuji a vše by šlo krásně dál ve spojku,než se oběvil Brodži,následně pak Leny,kteří ani jeden ani druhý v LBL neměli účet.Jak se říká,zrovna přicupitali s národním moudrem aby "zachránili LBL"...potopili,pošlapali a od té doby jsou mezi námi nazývání jako "holky pro všechno".

NsA vedla před stavbou divu velkou kampaň a zeptala se všech spojenců na svůj názor a našla řadu dalších.Všichni do jednoho odsouhlasili ,že div může stavit NsA,ve zbylích aliancích k tomu není chuť nebo síla.I vedení LBL se taktéž vyjádřilo.Za což děkujeme.

Hra šla nějak dál v sousedství,nikdy jsme LBL div nenapadli ani jejich hráče.Nadale pak vzali plán,samozřejmě se to může stát.Nabídl jsem jí náš,za to když se distancují od zrádců koalice a půjdou jako čistá aliance sami za sebe s námi.Nutno podotknout,že i defenzivu jsem nadale nabídl,no bohužel,takto ovlivněná "holkami pro všechno" odmítla vše...Za doborotu na žebrotu,dokonce i echo z Tornád jsem jí dal ;) Hold,nevděčnému psu,jen prdel nakopnout lze...

K účtu PavkaG-majitelka a jedinný vlastník vyslala před odjezdem na dovolenou útok na div OW,nikdo,nikdy nezasáhl do účtu PavkaG,kromě vrátivšího se zloděje účtu Pavla,který ale majitelce sám dal práva jej používat a odevdal jí ho.Byla to Jovana,hrála za něj asi půl roku,protože Pavel neměl chuť ani čas dál hrát.S armádou na účtu PavkaG nakládala pouze majitelka,která vám to může každému dosvědčit,momentálně se nachází na účtu Duck.Po vrácení se z dovolené,sama nevěděla,co si má myslet.

O spojenectví v době kdy se podrazáci s LBL přidali k Our Way,nešlo hovořit, a jelikož to byl už div OW tak jsme jim ho vyšpehovali jako nepřátelům.Tedy do okamžiku kdy LBL byla sama,jsme nidky nepodnikli jedinný nepřátelský akt.vůči nim!
Takže bez agrese,bez důvodu začali útočit oni,ihned po velezradě vlastních lidí,co je drží celý servr.

Jsem hrdý na všechny spojence,co se nedali oklamat zrádci z LBL a pořád drží Baštu i mne nad vodou.

Co dodat,určitě nejsem schopen podat na světlo všechny důkazy a pravdy o zradách LBL vůči NsA a jejím spojencům,lež nad lží nikdy nezvítězí,proto existuje tento blog.

Závěrem dodávám,že stavba divu JV nezkončila,ačkoliv jsme přišli o plány,což dobře víme.Obnovuje se natarka a pořád jeden plán máme.Věcí diplomacie a startegie bude další chod.

Na závěr ,jen já sám vám mohu říci za které účty jsem hrál a hraji.Registroval jsem se za účet Sered na SZ.Byl zničen dřívějšími RANGERS a Tvrzí.Poté jsem dostal účet Drtivák abych mohl hrát s přáteli,v nerovné válce proti OW,jsem padl a nyní pouze na alricovi z důvodu mého časového rozpětí sil abych mohl div hlídat i v noci,nutno podotknout že tento účet jsem nidky nehrál sám a jen se tu přidal do party.Nikdy jsem nehrál za žádný další účet a to vím,za tím si stojím a taky to tak je.

Alric

"braňme se lžím,pověrám a oblbováním od LBL!!!!!!"


reakce Nsáka CZF_Sascha na lži od LBL:

[9:05:54] CZF_Sascha/Alexandr Kalina píše: Takze jak se nam LBL vybarvilo .... musim reagovat na clanek co maj tornada na blogu
LOL... fakt pekna pohadka... LBL nezradilo ... protoze LBL hralo levou od zacatku :D
prej ze nikdy krom jednoho clena nikdo nic nedostal... skoda ze logy uz jsou davno pryc...
a prej ze bojovali za nas... kdyz oni byli ti co porad vyprovokovavali nejaky boje .. ja se picnu ...
a o uctech PAVKAG a LENY .. puvodni majitel PAVKAG to zabalil a ucet predal .. ale ne ofiko ale jen dal jine hracce heslo a ta ho nezmenila a mozna i jo, ale to je jedno a ta hrala dle nejlepsiho svedomi a vedomi ... to ze si puvodni majietel po nekolika mesicich vzpomel ze by si mohl zase hrat na svem pisecku a pak vsechny pomluvil a ucet si zase privlastnil ackoliv nova majitelka na nem udelal kus prace nemluve...

leny podobne.... z uctu utekl a hral to nekdo jinej .. o ucet se stral budoval co bylo treba a pak si prisel leny a rekl si je .. to se mi libi budu si zase hrat na svem pisecku ....

o nadale uz radeji moc mluvit nebudu ... tomu se rika loajalita... nevim kdo ji na zacatku podrzel .. ha uz si vzpominam .. byla to NsA a primo myslim Bahno - zakladatel NsA kdo za ni bojoval ....

a tresnicka na dortu... lenyho LBL je uz nekolikaty server znacka neuspechu .... co se mi doneslo S11 projel .. S13 projel (tam se u toho byl bohuzel osobne)

a k stavbe divu a NsA .. NsA hned od zacatku hlasala ze bude stavet div ...a rozhodne nerikala ze bude nejakym posluhovacem LBL ....a NsA zadneho ze svych spojencu nezrdila...

a dalsi otazka .. je slusne zadat spojence o to aby vyhodil sve cleny ze spod alinace aby je spojenec mohl prebrat ? Co mi ma co spojenecka aliance nakazovat koho mam z ali vyhodit aby si ho on mohl zfarmit .. a takhle drzej az leny byl ...
Ale abych jen nepomlouval .. v LBL je spousty fajn lidi a jak to leny a spol nacal za to oni nemohou :( bohuzel ale tato spina spada i na ne a to je mi moc lito :(
HOU .. domluvil sem ... brrr....

drto .. hod to pak klidne na nas blog ...
[9:06:19] CZF_Sascha/Alexandr Kalina píše: zone to vystavi pod ten jejich u nich ...

CO DODAT?????KDO LŽE???=LBL

4 komentáře:

  1. Kdyby si se místo házení špíny na všechny okolo věnoval obraně plánů a stavěl, mohl jsi se všem na konci vysmát.
    Takhle si už všechny otrávil a smějou se tobě. Nakonec v tom veledíle budeš sedět sám a dobře ti tak.

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím,kdo vyprovokoval k reakci,nebýt špíny a lží od děveček z LBL,není ani reakcí.Takže mlčeti zlato,mluviti...víš co.

    OdpovědětVymazat
  3. Nerad bych tu prezentoval podobně masivní verbální inkontinenci, jakou je článek.. nicméně pokud skutečně věříš tomu, co píšeš, musím poznamenat, že bych od stavitele Divu čekal, že bude chápat souvislosti o dost lépe..

    OdpovědětVymazat
  4. Na žádost sám sebe vkládám bez cenzury

    Alric

    :DDDD

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.