pondělí 13. července 2009

Zasej vítr,sklidíš bouři.

RE:blog TORNADO

Sebevražda? Ne!! Hrdinství

Před několika dny vyrazil hrdinský Maximinus Thrax se svým vojskem v patách na sebevražednou misi, od které nikdo nečekal úspěch. Jaké však bylo naše překvapení, když dnes 8:09 travianského času se začali vracet čtyři zmlácení, unavení, ale naštěstí živí vojáci? Hned jsme vyslali naše posly, kteří je expresně dopravili zpět domů.
A výsledek celé sebevražedné, prekvapující mise?
Ti čtyři hrdinové spočítali všechny jednotky nepřátel sami a vše zaznamenali na kus pergamenu !!! Zde se můžete podívat výsledek jejich statečné práce.
Jejich čin bude navždy zapsaný do dějin tohoto věku a vrytý do naší paměti.


Dostali jsme upozornění na porušení pravidel (nedostali jsme souhlas od majitele braněné vesničky), tak jsme jeho jméno museli stáhnut. Avšak my si myslíme, že jde spíš jen o zbabělost soupeře, protože s takovou chabou obranou se bojí napadnutí a zbourání všeho, co se ve vesničce zbourat dá.
(od miminko)


A nyní my:k zamyšlení: Včera vyrazil hrdinský tom17 se s vým vojskem v patách na sebevražednou misi od které každý čekal úpěch.Jaké však bylo naše očekávání,když dnes v 12:46:52 hod. travianského času,se začalo vracet pár zmlácených,unavených,naštěstí však živých vojáků? Hned jsme vyslali naše posly, kteří je expresně dopravili zpět domů. A výsledek celé očekávané, prekvapující mise? Těch pár hrdinů spočítali všechny jednotky nepřátel sami a vše zaznamenali na kus pergamenu !!! Zde se můžete podívat výsledek jejich statečné práce. Jejich čin bude navždy zapsaný do dějin tohoto věku a vrytý do naší paměti. Nedostali jsme žádné upozornění na porušení pravidel,která se mimochodem na náš blog nevztahují ,nedostali jsme souhlas od nikoho a popravdě řečeno moc nám to těžkou hlavu nedělá,pokud by někdo přeci jen něco měl,může napsat.
RE: Avšak my si myslíme, že jde spíš jen o zbabělost soupeře, protože s takovou chabou obranou se bojí napadnutí a zbourání všeho, co se ve vesničce zbourat dá.
Tak na tohle bych chtěl reagovat nejhlasitěji,s takovou chabou obranou,mimochodem stejnou cca jako máme my,nás tornáda pomlouvají,no ne!to je ale hrdinský čin,milá tornáda tak tedy s tou svou stejně chabou obranou bojte napadnutí a zbourání všeho,co se ve vesničce bourat dá.

Na takové věci posíláme naše vojáky a ne vojáky někoho jiného...my v náš úspěch věříme

Následuje obrana našeho stavebního plánu,těžko říci,jestli někdy od Tornád někdo pochopí ,že nám ho neveme :)

4 komentáře:

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.