neděle 16. srpna 2009

Statistiky zásobovačů-konečné vyjádření NsA

Vzhledem k náhlým technickým problémům se omlouváme,za pozdní vyjádření k serveru,screeny i statistiky.Statistika hráčů je vedena pouze do místa 150 z 500 hráčů,zásobujících div.Vždy jsou čísla uvedena následovně:celkem/dřevo/hlína/železo/obilí
Další screenshoty jsou popisující velkou sílu Never Swim Alone a k vyvrácení všech kdo si to nemyslí,dokládáme konečné tabulkové umístění v top deff,top off a jiné,které dokazují,že NsA a její parta je jedna z nejlepších aliancí,která brázdila cesty serveru osmého věku druhého,ale i prvního,odkaz na div NsA v prvním věku naleznete na panelu odkazů.Morálně a diplomaticky si držíme své úspěchy už druhým rokem.






















2 334 936 956 surek
Tohle obrovské množství surek (91% tvořilo obilí) jste zaslali k Baště Jihovýchodu.
Naše poděkování patří všem 460 hráčům, kteří se o zásobování větším nebo menším dílem zasloužili.
Na první pohled nejvíce práce odvedly aliance NsA/II. Přes rozmíšky … děkuji i LN. Jejich pomoc byla klíčová a téměř do posledního okamžiku byli na druhém místě.
Neuvěřitelný výkon podala KnH. Asi nikdo z nás od nich taková čísla nečekal. Nevýhodou WAR byla vzdálenost od Divu. Obchodníci se stěží otáčeli 1x denně. Vzdálenost byla i výhodou – dodávky HI, a WAR tvořily podstatnou část nočního zásobování. HI! (především Constance_NFT a Procy) přes nenasytné off armády, přispěli rovněž velkým dílem. Dokonce m_s_t dlouhou dobu aspiroval na prvního zásobovače (než dostalo přednost živení off).
Poděkování patří všem dalším aliancím.
Stavba DS je především o zásobování obilím. Z mého pohledu byl vítězstvím už fakt vydržet 2 měsíce nekonečného (a nudného) posílání surek někam na konec světa. O pár off armád víc a vše mohlo být jinak.I tak jsme došli daleko a můžeme být spokojeni … máme to za sebou .

Ke zrádcovství,lžím a děvkařství LBL bylo řečeno hodně,netřeba již si špinit ruce starým trusem.Nicméně jsem rád,že celou dobu ti inteligentní z LBL náš div zásobovali,ne všichni byli takoví,jako vedení.Díky hlavně hráči Mr.Dlabi a fosfataza.
Děkujeme všem,co dovedli bábovku koalice Jiho-Východ až sem.Zvláštní poděkování patří bývalému hráči NFT deu52ero_NFT za sprovoznění a udržování obilátoru.Poslední dík,všem čestným nepřátelům,soupeřům a dalším hráčům za rok hry.


S úctou

stavitel alric
stavitelský team CZF_Sascha,kominik,nixis,Theodorich,bohosek

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.