středa 12. srpna 2009

Tak co parto,zvládnem to?


....zvládneme se vyhoupnout alespoň na to hezké třetí,nebo druhé místo?V poslední době makáme na divu čím dál více ......







A nezodpovědnost Tornád nám to značně ulehčila,v poslední době je to více méně div NsA/II,HI!,WAR které jako jedny z mála vydržely,nezradily a mají na tom největší zásluhy.
Tak pojďme společně centralizovat veškeré síly a suroviny do našeho vzestupu s divem,kdo jiný si zaslouží místo hodné uznání,než Vy všichni,kteří jste byli svědky serveru plného bezpráví a podrazů ať už ze strany LBL,nebo nově také LN,která vypověděla spojenectví na posledních pár dní hry...to je velké mínus,bohužel Ulicnick se nechal strhnout bláboly LBL,tak jako spousta jiných,my co jsme vytrvali v pravdě a boji,pojďme dokázat naši společnou práci,náš div světa,dohnat co nejvýš.
Celkům ze Servero-Východu patří naše uznání,jako jediní dokázali vydržet ze silami až na naprosté a drtivé finále z jejich strany.Poučení pro ostatní pro příště,jak pravil kominik.
Když nám lepší umístění nevyjde,nevadí,stejně jsme si odehráli za ten rok to svoje a můžeme na sebe být hrdí.

Váš alric

10 komentářů:

  1. Alricu za symbolické zrušení spojenectví mezi LN a NSA může jen a jen tvůj egoismus a neschopnost, netahej do toho LBL a jiné lži a výmysly. Děkuji.

    Jediná věc, kterou jsem zradil, je tvé ego, mé jednotky stále chcípají hlady ve vašem divu, stále si vážím řady lidí z NSA a je mi jen líto, že mezio sebe vzali takového mamlase jako jsi ty.

    S pozdravem

    Ulicnick

    OdpovědětVymazat
  2. kedy sa nad sebou zamyslis?

    sharkyno

    OdpovědětVymazat
  3. Dlouho jsem se zamýšlel,jak ještě víc zdvihnout mandle LBL za jejich podrazy...něco vymyslim neboj ;)

    OdpovědětVymazat
  4. si uz jak pokazena platna...
    sh...

    OdpovědětVymazat
  5. Alrici, to v NsA nemaji nikoho lepsiho, ze te nechaji se vsude vyjadrovat? Uz je z tebe takovy hnup, ze ani slovensky nerozumis a pritom ze Zlina je to na slovensko blizko, co by katapultem dostrelil... :D
    PS: Nebyt tebe, tak NsA vypadala jako normalni aliance a mozna vyhrala.

    OdpovědětVymazat
  6. alricu, tebe mel fotr radeji striknout do kopriv. Misto podekovani LBL, ktera ti chranila kakaovy venecek, ktery sis stejne nechal nekolikrat rozmrdat:) (sered,drtivak a buhvi kdo jeste), tak svoji neschopnost zakryvas lzi o "podrazactvi" LBL. Ty uz se muzes schovat pouze na uctu milda00, teda pokud to celou dobu nejsi ty:)

    pac a pusu
    Otrok M.A.

    OdpovědětVymazat
  7. Proč nazýváme LBL zrádci se dovíte v jednom z dřívějších topiců.

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.